SAKRALNA ČAKRA

SAKRALNA ČAKRA

Oslobodi kreativnost i harmoniziraj svoju strast, intimu i užitak

 

Ova radionica je prilika da se bolje upoznaš sa radom sakralne čakre (drugog energetskog centra u tijelu) korištenjem metode neurografskog crtanja. 

Ova je čakra zadužena za emocije, kreativnost, partnerstvo, rad spolnih žlijezdi itd. Boja joj je narančasta. Tijekom radionice ćeš otkriti što blokira rad sakralne čakre te izradom neurografskog crteža poboljšati protok energije u ovoj čakri.

Ako imaš problema u odnosima s ljudima, a posebno u partnerstvu, ovo je vrijedna radionica za tebe. Pruža ti mogućnost osvijestiti ona uvjerenja zbog kojih još uvijek umjesto nadopunjavanja s drugima, ulaziš s njima u konflikt, imaš prejak ili preslab libido, imaš problem s osjećajem krivnje ili ne postavljanjem zdravih granica drugima, otpore prema promjenama ili ti fali emotivna stabilnost.

Stvarajući neurografski crtež kreirat ćeš nove neuronske puteve u mozgu i posaditi sjeme za kvalitetniji rad sakralne čakre.

Proces nastajanja ovog crteža je vođen, a po završetku radionice, za uspomenu ti ostaje neurocrtež kao podsjetnik na unutarnji proces preobrazbe.

Dobrobiti ove metode su mnogobrojne pa ako te zove da se otisneš u kreativnu, meditativnu i transformativnu avanturu, pridruži se!

Materijal koji je potreban za radionicu:
- nekoliko A4 papira
- deblji/tanji crni flomaster (narančasti flomaster po želji)
- drvene bojice

Nakon prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. stižu informacije o uplati, a potom i link za radionicu.

Cijena: 25 Eur

Disbalans u čakrama se odražava na fizičkoj, mentalnoj, emotivnoj i duhovnoj razini. Kao posljedica toga mogu se razviti bolesti, siromaštvo, nisko samopuzdanje i druge teškoće. Zato se mudro posvetiti radu na čakrama i njihovom harmoniziranju.

Cijena za Ciklus radionica po čakrama (od korijenske do krunske čakre  - ukupno 7 radionica): 140Eur

Uživaj u crtanju! 

Image
Simplicitas d.o.o.
Adresa: Hrastovička 36, Lučko-Zagreb
mob. + 385 98 517 759
Image
Simplicitas d.o.o.
Adresa: Hrastovička 36, Lučko-Zagreb
mob. + 385 98 517 759