U mašti sam pronalazila svoje utočište, a danas maštu pretačem u stvarnost

Image

Slikarica u duši

Odmalena sam bila privučena čarolijom boja, a i danas svoje osjećaje s najviše lakoće izražavam kroz likovno stvaranje. Bijelo platno otvara vrata mojoj mašti i dok nanosim sloj po sloj boje, moje biće slavi život.

Iako je ta želja za slikanjem oduvijek živjela u meni, tek 2005. godine krećem intenzivnije slikati uz podršku prof. Dubravka Lepeja. Danas slikam i istražujem sama, igrajući se bojama i oblicima.

Image
Image

Zašto osobni rast i razvoj? Moja priča...

Vrlo rano sam naučila da će me biti lakše voljeti ako budem pristojna i više marim za tuđe potrebe nego za svoje vlastite. "Divlju" djevojčicu koja je voljela trčati livadama, zamijenila je krotka, dobro odgojena odlikašica.

Priliku da se vratim sebi i svojoj autentičnosti dobila sam kad se moj svijet urušio. 

Nakon iznenadne smrti majke, a potom i oca, odnos sa sestrom se pogoršao. Ubrzo mi se raspao brak, a paralelno s tim sam ostala bez posla, sama s troje djece. Kada sam se ponadala da je rušenjima kraj, uslijedile su operacije maternice i karcinoma dojke. U tom uistinu izazovnom periodu života, intenzivno sam počela raditi na svom iscjeljenju. Prakticirajući ThetaHealing® tehniku, kroz povezivanje sa kreativnom energijom stvaranja, izvornom energijom svega što jest, ljuštio se sloj po sloj podsvijesnih, ograničavajućih vjerovanja, koja su me i dovela u slijepu ulicu. Danas sam izuzetno zahvalna svim tim iskustvima jer su me potakla na dublji rad na sebi, što mi je dalo priliku da radim kvalitetnije izbore i živim u skladu sa svojom prirodom.

Dokle god ne osvijestiš nesvjesno, ono će upravljati tvojim životom i zvat ćeš to sudbinom. - C.G. Jung

Buđenje iz vlastite uspavanosti, kreiranje života u kojem živim svoju izvornu prirodu i urođena želja za pomaganjem, potaknuli su me da svojim radom budem podrška svima vama koji želite živjeti ispunjeno i autentično te „krojiti“ život po svojoj mjeri. Na vastitom sam primjeru, na teži način naučila da je to moguće. No, ne mora biti ni teško, ni dugotrajno, ako kreneš uz podršku.

Putem sam se i educirala...

Osim klasične naobrazbe i završenog fakulteta, instruktorica sam i praktičarka ThetaHealing® tehnike, specijalistica Neurografike, NLP praktičarka, Wingwave® Coach, učiteljica Autogenog treninga, voditeljica PRMJ metode, praktičarka za Imaginativne obiteljske konstelacije.

Polaznica sam Tranceframing škole i Art terapijskih edukacija, slikarica, učiteljica skijanja, dugogodišnja plesačica prakse 5 ritmova, učenica Aikida, majka troje djece - mojih velikih učitelja.

Putem sam se i educirala

Osim klasične naobrazbe i završenog fakulteta, certificirana sam instruktorica i praktičarka ThetaHealing® tehnike, specijalistica Neurografike, NLP praktičarka, Wingwave® Coach, učiteljica Autogenog treninga, praktičarka za Imaginativne obiteljske konstelacije.

Polaznica sam Tranceframing škole i Art terapijskih edukacija, slikarica, učiteljica skijanja, dugogodišnja plesačica prakse 5 ritmova, učenica Aikida, majka troje djece - mojih velikih učitelja.

Image
Image

Moja motivacija je

potaknuti te da unaprijediš svoj život i inspirirati te da živiš svoju istinu. Tako zajedno činimo ovaj svijet boljim i sretnijim mjestom za život.

Image
Simplicitas d.o.o.
Adresa: Hrastovička 36, Lučko-Zagreb
mob. + 385 98 517 759
Image
Simplicitas d.o.o.
Adresa: Hrastovička 36, Lučko-Zagreb
mob. + 385 98 517 759