SRČANA ČAKRA

SRČANA ČAKRA

Poboljšaj svoj emotivni razvoj, otvori se za ljubav, suosjećanje, radost

 

Ova radionica je prilika da se bolje upoznaš sa radom srčane čakre (četvrtog energetskog centra u tijelu) korištenjem metode neurografskog crtanja.

Srčana čakra je smještena između tri čakre donjeg dijela tijela i tri čakre gornjeg dijela tijela. Nalazi se u središtu prsnog koša gdje se energije nižih čakri (kada se potrebe ispune i zadovolje) mogu transformirati i integrirati u duhovniji aspekt nas samih. Boja joj je zelena. 

Harmonizirana srčana čakra znači popuno samoprihvaćanje. Prihvatiti čak i vlastite, kao i tuđe nedostatke znači bezuvjetno voljeti. Nema ljutnje, tuge, ogorčenosti...

Kada shvatiš da te ne treba ljutiti različitost drugih, nestaje konflikt i prirodno se stvara harmonija. Crtanjem neurografskog crteža, harmonizirat ćeš rad srčane čakre.

Uvjerenja koja blokiraju srčanu čakru su primjerice: moje srce je zatvoreno, ne dozvoljavam si osjećati, u mom srcu su razočaranje i bol.

Stvarajući crtež kreirat ćeš nove neuronske puteve u mozgu i posaditi sjeme za kvalitetniji rad ove čakre.

Proces nastajanja ovog crteža je vođen, a po završetku radionice, za uspomenu ti ostaje neurocrtež kao podsjetnik na unutarnji proces preobrazbe.

Dobrobiti ove metode su mnogobrojne pa ako te zove da se otisneš u kreativnu, meditativnu i transformativnu avanturu, pridruži se!

Materijal koji je potreban za radionicu:
- nekoliko A4 papira
- deblji/tanji crni flomaster (zeleni flomaster po želji)
- drvene bojice

 Nakon prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. stižu informacije o uplati, a potom i link za radionicu.

Cijena: 25 Eur

Disbalans u čakrama se odražava na fizičkoj, mentalnoj, emotivnoj i duhovnoj razini. Kao posljedica toga mogu se razviti bolesti, siromaštvo, nisko samopuzdanje i druge teškoće. Zato se mudro posvetiti radu na čakrama i njihovom harmoniziranju.

Cijena za Ciklus radionica po čakrama (od korijenske do krunske čakre  - ukupno 7 radionica): 140Eur

Uživaj u crtanju! 

Image
Simplicitas d.o.o.
Adresa: Hrastovička 36, Lučko-Zagreb
mob. + 385 98 517 759
Image
Simplicitas d.o.o.
Adresa: Hrastovička 36, Lučko-Zagreb
mob. + 385 98 517 759