CIKLUS 7 ONLINE RADIONICA NEUROGRAFSKOG CRTANJA ZA HARMONIZIRANJE ČAKRI

CIKLUS 7 ONLINE RADIONICA NEUROGRAFSKOG CRTANJA ZA HARMONIZIRANJE ČAKRI

Ove radionice su prilika da se bolje upoznaš sa radom čakri (energetskih centara u tijelu) korištenjem metode neurografskog crtanja.

ODRŽAT ĆE SE PREMA SLJEDEĆEM RASPOREDU - 7./ 14./ 21./ 28. svibnja te 4./ 11./ 18. lipnja od 19-21h

Ako voliš crtati, a istovremeno želiš imati kvalitetan protok energije u svome tijelu, pridruži se ovim zanimljivim radionicama neurografskog crtanja i harmoniziraj svoje čakre.

Neurografika je jedinstvena metoda crtanja za samoistraživanje i transformaciju, koja gotovo trenutno djeluje opuštajuće na tvoj um, istovremeno ti pružajući mogućnost da uneseš pozitivne promjene u svoj život.

Preporuka je da sudjeluješ na svih sedam radionica, ali nije nužno. Moguće se pridružiti svakoj radionici pojedinačno. Radionice će biti snimane te ukoliko ne možeš sudjelovati uživo, naknadno možeš pogledati snimku.

Ciklus će se odvijati prema sljedećem rasporedu:

7.5.  – IZRADA NEUROGRAFSKOG CRTEŽA ZA KORIJENSKU ČAKRU

Korijenska čakra je izuzetno važna i predstavlja bazu za rad svih ostalih čakri. Tijekom radionice ćeš otkriti što blokira rad korijenske čakre te izradom neurografskog crteža poboljšati protok energije u ovoj čakri.

Uvjerenja koja ju blokiraju su primjerice: život je težak, osjećam se ugroženo, ja sam žrtva vanjskih okolnosti, ne zaslužujem obilje i prosperitet…

14.5. – IZRADA NEUROGRAFSKOG CRTEŽA ZA SAKRALNU ČAKRU

Ova je čakra zadužena za emocije, kreativnost, partnerstvo, rad spolnih žlijezdi itd. Tijekom radionice ćeš otkriti što blokira rad sakralne čakre te izradom neurografskog crteža poboljšati protok energije u ovoj čakri.

Ako imaš problema u odnosima s ljudima, a posebno u partnerstvu, ovo je vrijedna radionica za tebe. Pruža ti mogućnost osvijestiti ona uvjerenja zbog kojih još uvijek umjesto nadopunjavanja s drugima, ulaziš s njima u konflikt, imaš prejak ili preslab libido, imaš problem s osjećajem krivnje ili ne postavljanjem zdravih granica drugima, otpore prema promjenama ili ti fali emotivna stabilnost.

21.5. – IZRADA NEUROGRAFSKOG CRTEŽA ZA PUPČANU ČAKRU

Kroz ovu radionicu ćeš crtanjem neurografskog crteža aktivirati vlastitu snagu i mudrost  te sposobnost da djeluješ prema vlastitoj volji.

Za nesmetano djelovanje ove čakre, protok energije kroz prve dvije čakre mora biti neometan. Nije moguće slobodno djelovati ako si u panici za osobni život, slabe volje ili ako namećeš svoju volju drugima.

Uvjerenja koja ju blokiraju su primjerice: moram sve kontrolirati, nemam sigurnosti u sebe, bojim se svoje snage, imam nisko samopouzdanje...

28.5. – IZRADA NEUROGRAFSKOG CRTEŽA ZA SRČANU ČAKRU

Harmonizirana srčana čakra znači popuno samoprihvaćanje. Prihvatiti čak i vlastite, kao i tuđe nedostatke znači bezuvjetno voljeti. Nema ljutnje, tuge, ogorčenosti...

Kada shvatiš da te ne treba ljutiti različitost drugih, nestaje konflikt i prirodno se stvara harmonija. Crtanjem neurografskog crteža, harmonizirat ćemo rad srčane čakre.

Uvjerenja koja blokiraju srčanu čakru su primjerice: moje srce je zatvoreno, ne dozvoljavam si osjećati, u mom srcu su razočaranje i bol.

 4.6. – IZRADA NEUROGRAFSKOG CRTEŽA ZA GRLENU ČAKRU

Kroz rad na ovoj čakri stavit će se težište na komunikaciju, na izražavanje svoje istine i osjećaj da zaslužuješ biti saslušan/a. Tvoje je pravo izgovarati svoju istinu. Ako se bojiš ili sramiš svoje istine znači da gušiš svoj izričaj. Kada sebi i drugima dozvoliš govoriti istinu, grlena čakra je u ravnoteži.

Crtanjem neurografskog crteža, harmonizirat ćemo rad grlene čakre.

Uvjerenja koja blokiraju grlenu čakru su primjerice: osjećam knedlu u grlu, teško se izražavam, ne znam izraziti svoje osjećaje i misli.

 11.6. -  IZRADA NEUROGRAFSKOG CRTEŽA ZA ČEONU ČAKRU

Crtanjem neurografskog crteža, radit ćemo na harmoniziranju ove čakre i aktivirati dar jasnoviđenja, shvaćanja i razumijevanja. Što je ova čakra u većoj harmoniji, manja je podložnost iluziji, a veća je otvorenost za prava znanja.

Ako je ova čakra previše otvorena, to osobu dovodi do halucinacija. Ljudi povjeruju u ono što izmaštaju, stvaraju scenarije, žive u stresu od mogućih posljedica (stalna briga i anksioznost...).
Uvjerenja koja blokiraju ovu čakru su primjerice: ne vjerujem svojoj intuiciji, više cijenim mišljenje drugih nego svoje, fokusiram se na negativno...

18.6. – IZRADA NEUROGRAFSKOG CRTEŽA ZA KRUNSKU ČAKRU

Crtanjem neurografskog crteža radit ćemo na harmonizaciji krunske čakre jer kada je krunska čakra u harmoniji onda živiš sa spoznajom i mudrošću da si jedno sa svijetom. Nemaš predrasuda prema sebi i svijetu. Ako je blokirana, razmišljanje je prilično kruto i rigidno, a ako je previše aktivna moguća je ovisnost o duhovnosti i zanemarivanje potreba tijela.

Uvjerenja koja blokiraju krunsku čakru su primjerice: osjećam se usamljeno, ne zaslužujem ljubav i blagostanje, živim umom i logikom.

 

Disbalans u čakrama se odražava na fizičkoj, mentalnoj, emotivnoj i duhovnoj razini. Kao posljedica toga mogu se razviti bolesti, siromaštvo, nisko samopuzdanje i druge teškoće. Zato se mudro posvetiti radu na čakrama I njihovom harmoniziranju. To je i namjera ovog ciklusa radionica.

Radionicama se svatko može pridružiti, uz preporuku da se napravi uvodna vježba neurografskog crtanja koju besplatno možeš pogledati prijavom na newsletter na ovom linku.

Po završetku radionice, za uspomenu ti ostaje neurocrtež kao podsjetnik na unutarnji proces preobrazbe.

Osim što kreiranje neurografskog crteža pomaže u osnaživanju, također djeluje na balansiranje uma, pokretanje mašte i aktiviranje skrivenih potencijala.

Dobrobiti ove metode su mnogobrojne pa ako te zove da se otisneš u ovu kreativnu, meditativnu i transformativnu avanturu, pridruži se!

 Materijal koji je potreban za radionicu:

- nekoliko A4 papira
- deblji i tanji flomaster (crni i u bojama čakri)
- drvene bojice

Cijena ciklusa: 98 Eur / Cijena pojedinačne radionice: 16 Eur

Voditeljica: Suzana Gajdek, specijalistica Neurografike

Prijava je obavezna na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mob. 098517759

Nakon prijave stižu informacije o uplati i link za povezivanje na zoom.

Dobrodošli!

Image
Simplicitas d.o.o.
Adresa: Hrastovička 36, Lučko-Zagreb
mob. + 385 98 517 759
Image
Simplicitas d.o.o.
Adresa: Hrastovička 36, Lučko-Zagreb
mob. + 385 98 517 759